Archivos de Categoría: VEDETE IVORY

Andreea Balan la Te cunosc de undeva-Antena 1

Andreea Balan a jurizat show-ul Te cunosc de undeva de la Antena 1, purtand creatii Sherri Hill si Faviana. Modelo: rochie Sherri Hill 2869 Color: pink Rochie Sherri Hill roz in degrade scurta, modelo de la muñeca, din matase dispusa in volane inguste, con escote, sin tirantes.   Modelo: rochie Sherri Hill 2531 Color: pink Rochie Sherri Hill roz in […]

Anda Adam la Splash-Vedete la apa-Antena 1

Anda Adam a jurizat show-ul Splash-Vedete la apa de la Antena 1, purtand o creatie Faviana, o rochie de ocazie seducatoare. Modelo: rochie Faviana S7157 Culoare: magenta/nude Rochie Faviana nude scurta, mulata, din tulle cu cristale tip oglinda transparente si mov, cu decolteu adanc si bretele subtiri. Vezi intreaga colectie de rochii Faviana !

Alina Puscas la Te cunosc de undeva-Antena 1

Alina Puscas a prezentat show-ul Te cunosc de undeva de la Antena 1, purtand o creatie Faviana, o rochie de ocazie spectaculoasa. Modelo: rochie Faviana S6853 Culoare: ivory Rochie Faviana crem scurta, modelo de la muñeca, tafetán fronsata escama natural de avestruz, decolteu drept, sin tirantes. Vezi intreaga colectie de rochii Faviana !

Alina Puscas la Danseaza printre stele-Antena 1

Alina Puscas a participat la show-ul Danseaza printre stele de la Antena 1, purtand o creatie Faviana, o rochie de ocazie seducatoare. Modelo: rochie Faviana S7157 Culoare: magenta/nude Rochie Faviana nude scurta, mulata, din tulle cu cristale tip oglinda transparente si mov, cu decolteu adanc si bretele subtiri. Vezi intreaga colectie de rochii Faviana !

Alina Eremia la Danseaza printre stele-Antena 1

Alina Eremia a participat la show-ul Danseaza printre stele de la Antena 1, purtand o creatie Jovani, o rochie de ocazie sexy. Modelo: rochie Jovani 9095 Color: black Rochie Jovani neagra scurta, mulata, din tulle cu capse si aplicatii, con malla cuello, in jurul gatului, fara maneci. Vezi intreaga colectie de rochii Jovani !